hotness 0
News

Twitch is niet gecharmeerd van Senran Kagura: Estival Versus

Gepost door

De Senran Kagura games zijn berucht om het feit dat ze overvol zitten met goed gevormde vrouwen wiens kleding tijdens de gevechten alle kanten op vliegt. En dat ligt niet goed bij streamingdienst Twitch, die de semi-naaktheid genoeg reden vond om streams te sluiten.

Dit bleek afgelopen weekend, toen verschillende gamers die de game aan het streamen waren hun sessie beƫindigd zagen worden. Een van deze users besloot daarom contact op te nemen met de klantenservice van Twitch, waar hij het volgende te horen kreeg:

''Nee, deze game is niet toegestaan op ons platform, sorry. Onze regels zijn vrij strikt en droog. We staan geen visual novels van deze aard toe op ons platform. Als je een ander streamingplatform wilt zoeken voor dit type game met volwassen inhoud, dan ben je daar vrij in.''

Het antwoord lijkt vrij duidelijk en logisch, ware het niet dat het er niet bepaald op lijkt dat Twitch hier echt goed onderzoek voor gedaan heeft. Senran Kagura is ten eerste namelijk geen visual novel en toont niet meer bloot dan veel RPG's, alleen legt het hier wel veel meer de nadruk op. Het was dan ook onduidelijk waar Twitch de grens trok. Tot Twitch zelf besloot extra duidelijkheid te verschaffen:

''Senran Kagura: Estival Versus is toegestaan om te streamen, maar wel je moet wel rekening houden met onze voorwaarden wanneer je dit doet. Gezien onze regels betreffende sexuele inhoud, mogen de suggestieve scenes in deze game niet de focus van je stream zijn,'' aldus een woordvoerder van Twitch.

 

0 reacties op "Twitch is niet gecharmeerd van Senran Kagura: Estival Versus"