hotness 0
News

V7 Entertainment sluit diens deuren

Gepost door

Bush Hockey League-ontwikkelaar V7 Entertainment zal worden opgeheven. Met dit onverwachte nieuws werd ons team geconfronteerd toen een e-mail van hun woordvoerder in onze inbox arriveerde.

Omdat we een gebeurtenis als dit niet willen parafraseren, hebben we de e-mail in zijn volledigheid vertaald. Je kunt de tekst hieronder vinden.

''Na Bush Hockey League succesvol op Switch gelanceerd te hebben afgelopen maand, zijn we hier om met een lach vaarwel te zeggen. Als een klein indie-team koste het enorm veel moeite om een titel als BHL gelanceerd te krijgen op alle grote platformen met onze eigen in-house engine en tools, maar we zijn er klaar voor om handen te schudden en terug te gaan naar de kleedkamers.

We willen hun bedanken die bij ons zijn gebleven op de reis. We hadden het niet zonder jullie kunnen doen. We houden van onze community. Jullie gejuich vrolijkt ons op en jullie klachten horen we en dat advies ontvangen we dankbaar. Deze ervaring is geweest alsof we op het ijs stonden en het publiek konden horen roepen. Laat het maar komen! Dat gezegd hebbende, kunnen jullie zo nu en dan nog een patch verwachten voor de Switch-versie van het spel, zodat we zeker weten dat bugs die jullie nog vinden worden geplet.

We kunnen niet genoeg zeggen om jullie te bedanken omdat we denken dat we de meest hardcore fans van hockey games op aarde hebben. Hockey is speciaal voor ons en BHL is onze liefdesbrief aan de sport en een heel uniek moment in diens geschiedenis. De ontwikkeling is een lange en wilde achtbaanrit geweest waarvan we nooit spijt hebben gehad. Delen van deze rit waren in een garage zitten om een hockey fighting game concept te bedenken, een tijdje een gelicenseerde IP worden, builds uploaden vanuit coffee shops, gepest worden door grote organisaties en ons manoeuvreren door meer benarde situaties dan we hier kunnen vermelden. We zouden willen dat we dingen hadden kunnen leveren die we gepoogd hebben, zoals online spelen, aanvullende teams via DLC, one-timers en veel meer dat op de grond is blijven liggen, maar we zijn trots op de game die in de winkels terecht is gekomen.

De gouden dagen van hockey inspireerde ons voor BHL. De rauwheid en over de top-momenten van jaren gelee waren wat ons toonde dat het een geweldige videogame kon zijn. We hebben ons ondergedompeld in hockeys historische oorsprong, films verorberd als Broad Street Bullies en Slap Shot en met klassieke games als Ice Hockey, NHL 94, Hit the Ice en Blades of Steel doorgehaald.

Al in al is het een geweldige reis geweest. We hebben enkele levenslange vriendschappen gesloten en de kennis, ervaringen en lessen die we geleerd hebben zijn van onschatbare waarde. Maar elk verhaal moet aan zijn eind komen en het is tijd onze sweaters op te hangen.

Bush Hockey League voor de Switch is onze finale voor deze titel; een belofte die we wanhopig wilden vervullen en onze laatste liefdesbrief aan de geweldige wereld van old school hockey. We hopen dat jullie ervan genieten.''

0 reacties op "V7 Entertainment sluit diens deuren"