hotness 0
Sweet Transit
News

Sweet Transit krijgt zijn derde upgrade

Gepost door

De nieuwe game die gebouwd wordt door Ernestas Norvaišas heet Sweet Transit en is redelijk onbekend gebleven. De game is momenteel nog in Steam's Early Access en is vol in ontwikkeling. Echter heeft de ontwikkelaar zijn derde update aangekondigd.

De ontwikkelaar is één van de grafische ontwerpers voor de inmiddels legendarische Factorio, die tot de meest succesvolle Early Access games hoort die er is gemaakt. Je ziet aan de grafische vormgeving direct terug.

De volgende verbeteringen worden aangekaard:

  • Er is een flinke verbetering doorgevoerd aan de UI, wat in overleg met de community is gebeurd. Dit zal het gemak en speelplezier vergroten.
  • In de nieuwe update zijn twee keer zoveel locomotieven beschikbaar gesteld. Een stoomtrein die ook achteruit kan rijden, een diesel locomtief die het milieu niet naar de klote helpt en last but not least, een bakbeest met een jet motor om deze rails monster met brute kracht vooruit te duwen.
  • Er zijn verbeteringen doorgebracht in de manier hoe er met decoraties omgegaan wordt. Dorpen en steden worden aantrekkelijker wanneer je parken en standbeelden bouwt. En wanneer een stadje aantrekkelijker wordt, willen er meer mensen wonen, groeit de stad sneller en willen er meer mensen met de trein reizen. Een kapitalistische vorm van een win-win situatie.
  • Veel updates die de game in het algemeen verbeteren.

Wil je meer weten over de game?

0 reacties op "Sweet Transit krijgt zijn derde upgrade"