hotness 13
Sweet Transit
News

Sweet Transit rijdt als een trein uit Early Access

Nu spoort hij pas echt

Gepost door

Sweet Transit is een game die gemaakt wordt door de ontwikkelaar Ernestas Norvaišas uit Litouwen die in zijn eentje dit kunstwerkje heeft gemaakt. Nu is de game in versie 1.0 en officieel uitgekomen.

Op 4 augustus schreef ik een preview van de game met een omschrijving wat de game was. Ik had toen al zeker niet het gevoel dat hij in Early Access was, want de game voelde zeker niet aan als eentje in ontwikkeling. Nu hij volledig af is ga ik hem zeker nog een keer een kans geven.

De game combineert op verbazingwekkend goede wijze de spelmechanieken die bekend zijn van de Anno-reeks en combineert ze met de games als Transport Tycoon Deluxe. Door beide niet al te ingewikkeld te maken, maar uitdagend genoeg, krijg je een prachtige combinatie van city-, recource en infrastructure management die ik nooit eerder gezien heb.

Daarom wil ik ook mensen van harte aanbevelen deze game uit te proberen. Dit soort projecten kosten voor solo-ontwikkelaars altijd heel veel werk en het is ze van harte gegund dat iemand de game dan ook koopt.

0 reacties op "Sweet Transit rijdt als een trein uit Early Access"