hotness 0
Pokémon; Scarlet & Violet - The Hidden Treasure of Area Zero Cover
News

Game Freak deelt hele hoop nieuwe informatie over Scarlet & Violets DLC

Nieuwe Pokémon, een release date en details over het verhaal zijn slechts het begin

Gepost door

In de Pokémon Presents die gisteren is uitgezonden, heeft The Pokémon Company uitgebreid aandacht besteedt aan The Hidden Treasure of Area Zero, de tweedelige DLC die gepland staat voor Pokémon: Scarlet & Violet.

In zeven minuten worden we meegenomen naar Kitakami en Grand Blueberry Academy, de locaties waar respectievelijke The Teal Mask en The Indigo Disk zich af gaan spelen. We zien enkele van de oude Pokémon die hier geïntroduceerd gaan worden in de uitbreidingen, nieuwe karakters die invloed zullen hebben op jouw avontuur en maar liefst vier gloednieuwe Pokémon. Dipplin is een nieuwe evolutie voor Applin en is wederom een nieuwe Grass/Dragon, terwijl Archaludon evolueert uit Duraladon.

Er zijn ook twee nieuwe Paradox Pokémon. Raging Bolt voor Scarlet en Iron Crown voor Violet zijn respectievelijk gebaseerd op Raikou en Cobalion. Of deze in jouw avontuur voorkomen of nieuwe optionele encounters worden, is op dit moment niet duidelijk, daar ze slechts heel rap voorbijkomen aan het eind van de video.

The Teal Mask zal op 13 september verschijnen, terwijl The Indigo Disk ergens in de winter van dit jaar zal volgen. Het wachten is dus bijna voorbij.

0 reacties op "Game Freak deelt hele hoop nieuwe informatie over Scarlet & Violets DLC"