hotness 14
Edge Cover
News

Lofree kondigt de Edge aan

Een toetsenbord voor werk en gaming

Gepost door

Wie games speelt op PC, zal het direct beamen: een degelijk toetsenbord kan een enorm verschil maken. Dit is waarom ze doorgaans zweren bij specifieke merken als Razer of SteelSeries.

Lofree denkt een waardevolle toevoeging te kunnen zijn in die markt en heeft daarom de Edge aangekondigd, een toetsenbord dat verschillende doelgroepen probeert aan te spreken. Denk hierbij aan reizigers met een gewicht van slecht 485 gram en een uiterst slank design, maar ook gamers met tactile feedback en een 2.4mm afstand om van te profiteren. Zo zou je in theorie heel rap bij alle knopen moeten kunnen komen indien nodig.

Omdat niet iedereen een keyboard hetzelfde gebruikt, komt de Edge met software die je in staat alles te remappen, zodat jij kunt spelen zoals jij dat prettig vindt. En door het hergebruik van afvalstoffen voor dit product, draagt het zelfs bij aan het verminderen van je CO2-voetafdruk.

''We zijn opgewonden om de Lofree Edge te onthullen, een baanbrekende toevoeging aan onze keyboard lineup,'' schrijft Lofree woordvoerder Ken Jiang in een mail aan GameQuarter. ''Met vloeiend typen en diens lichtgewicht, ultra-slank design bepaalt de Edge opnieuw het keyboard met een laag profiel. Met de 2.4mm Kailh POM Switch 2.0, PCB-Gasket Mount design, revolutioneert Edge jouw typen.

Heb jij interesse in de Edge? Dan hoef je niet naar de winkel te rennen. Het toetsenbord komt namelijk op 25 april naar Kickstarter en je kunt je hier alvast inschrijven om te profiteren van een Early Bird-korting.

Edge Cover

0 reacties op "Lofree kondigt de Edge aan"