hotness 18
Switch 2 Cover
News

Nieuwe details over opvolger Switch duiken op

Heb je het zout paraat?

Gepost door

Vandal, een Spaanstalige website die eerder al de Switch OLED lekte voor Nintendo die officieel onthulde, beweert nieuwe details te hebben bemachtigd over diens opvolger, welke we voor nu gewoon de Switch 2 zullen noemen.

Als we hun bronnen mogen geloven, zal de volgende Switch wederom zijn uitgerust met Joy-Cons. Dit worden die echter niet bevestigd via het soms nukkige railsysteem van het huidige model, maar zullen via magneten aan het scherm worden bevestigd.

Deze nieuwe Joy-Cons zullen bovendien groter zijn dan de huidige varianten, iets waar ondergetekende heel vrolijk van wordt, daar Vandal lijkt te bevestigen dat de eerdere geruchten over een 8''-scherm juist zijn. Zij geven immers aan dat de Switch 2 qua grootte ergens tussen het huidige model en de Steam Deck in zou zitten.

Tenslotte zouden reeds bestaande Pro controllers te gebruiken zijn op de Switch 2, maar is onbekend of dat ook geld voor andere accessoires, zoals de huidige Joy-Cons. Maar daar dit allemaal nog meer is dan een gerucht, daar de bronnen niet zijn onthuld, adviseren we dit alles met een korreltje zout te nemen.

0 reacties op "Nieuwe details over opvolger Switch duiken op"