hotness 0
News

Postmatch is het eerste muziekalbum van Rainbow Six: Siege

Gepost door

Ondanks een erg hobbelige start, is Rainbow Six: Siege een enorme melkkoe gebleken voor Ubisoft. De game gaat nu al zes jaar mee, hetgeen een zeldzaamheid is in de wereld van games. Om de game in leven te houden, doet Ubisoft daarom net wat meer werk dan anders. Daarbij kun je denken aan eSports-toernooien, maar ook een muziekalbum zo bleek vandaag.

Postmatch is een Lo-Fi-album waarop artiesten als Kill Miami, JonyBeats, Rohaan, Kaze Beats, Kyle Evans, Riddle en WIZE de soundtrack van Siege in een nieuw jasje hebben gestoken. ‘’Hoe klikt LoFi-muziek voor iemand die leeft in de wereld van Rainbow Six? We hebben elementen van bekende geluiden en special effects uit de game gepakt en die gemixt met een relaxend hiphopthema om die vraag te beantwoorden’’, aldus Kill Miama, componist en producer van Postmatch.

Postmatch is volledig gratis te streamen via alle relevante diensten én mag door streamers worden ingezet voor non-commerciële doeleinden. De exacte voorwaarden hiervan gaan we niet toelichten, daar dit voor slechts een klein deel van jullie relevant zal zijn, maar kun je wel hier vinden indien het je interesseert.

Voor de rest is hier de volledige tracklist van Postmatch:

1.    Prep Montage
2.    Rainbow Lounge
3.    Evening Bork 
4.    Industry of Design
5.    On Leave
6.    Underground
7.    Urban Jungle
8.    Riddle in the Sky 
9.    Sunday Waking
10.    Unrattled Pride
11.    Celestial Journey [Focus Track]
12.    Jam and Flow
13.    Debrief Beats
14.    Low Growl
15.    Speakeasy
16.    High Rise, Low Pulse
17.    Invitation to Dream
18.    Unanswered Questions 
19.    Ocean View 
20.    Breathless Static 

0 reacties op "Postmatch is het eerste muziekalbum van Rainbow Six: Siege"