hotness 0
McDonalds-Chicken-Nugget-Handheld
News

Tetris is nu ook te spelen op een McNugget

Hoewel het beter is om dit stukje kip niet op te eten

Gepost door

In een wereld waar de kip enorm veel gegeten wordt, is te verwachten dat er ook veel haantjes worden geboren. Maar mensen willen kip eten en meestal geen haan. Gelukkig heeft de bio-industrie daar een oplossing voor. Alle kuikentjes met een pielemoosje worden in een doos gegooid en met honderden tegelijk gaan ze in een apparaat dat ze met een druk op de knop versnippert. Het apparaat heet ook wel de kuikenversnipperaar, wat een prachtig woord is voor Scrabble. Het is verbijsterend hoe effectief dit is. Op het ene moment zie je een bak vol lieve gele kuikentjes. Op het andere moment zijn die verdwenen en ligt er een bak rozige gelei dat iets weg heeft van een vlezige milkshake met veren onder het apparaat. De veren worden weggehaald, maar het vlees is goed eetbaar. Hier wordt een groot deel van de nuggets uit gemaakt die de mens zo lekker vindt.

In China is de McNugget een zeer populaire delicatesse. Wat ook populair is in China zijn games. En om die twee te combineren heeft McDonalds nu een actie bedacht. Ze hebben plastic McNuggets gemaakt met Tetris erop. De nuggets zijn niet te eten, maar ik denk dat het weleens de nugget zou kunnen zijn die je het langst hebt vastgehouden.

Helaas is deze handheld niet beschikbaar buiten China. Hij is ook helemaal in het Chinees, dus de meeste mensen hebben er helemaal niets aan. Buiten China is het bijna onmogelijk om eraan te komen en sommige mensen maken daar dankbaar gebruik van.

Dit product dat je in China kunt krijgen als je een bak McNuggets bestelt, is gemaakt om het veertigjarig bestaan van de McNuggets te vieren. Deze werden in 1983 voor het eerst op de menukaarten van 'swerelds grootste restaurant gezet. Toevallig is Tetris niet veel jonger.

De eerste versie van de grootste puzzelgame aller tijden werd voor het eerst uitgebracht in 1984 en heeft sindsdien de wereld veroverd. Het verhaal achter het ontstaan van Tetris is vrij bizar en wil je hier meer over weten, kijk dan onderstaande video, waar het hele verhaal uit de doeken wordt gedaan.

1 reactie op "Tetris is nu ook te spelen op een McNugget"

SilHendriks

29 mei 2023 11:23

Gimme gimme gimme!

lv2