hotness 0
News

The Dark Knight Rises als de prijs daalt op Humble Bundle

Gepost door

Batman is mogelijk de bekendste superheld aller tijden en dat is niet enkel door de honderden comics en uitstekende (en minder uitstekende) films. Ook op het gebied van games doet The Caped Crusader het immers lang niet slecht.

De positieve uitschieters hierbij zijn de LEGO Batman- en Batman: Arkham-series, welke je nu beiden kunt scoren in The WB Batman Collection Game Bundle van Humble Bundle. Deze is, zoals we gewend zijn, verdeeld in drie tiers, met ieder hun eigen prijskaartje en spellen.

De goedkoopste geeft je voor € 1,- bijvoorbeeld Batman: Arkham Asylum - Game of the Year Edition en LEGO Batman. En hoewel dat een leuk begin is, is dat natuurlijk niet genoeg om de honger te stillen. De tweede tier is wat betreft al beter, daar het LEGO Batman 2: DC Super Heroes, Batman: Arkham City - Game of the Year Edition en Batman: Arkham VR toevoegt. De prijs hiervan verandert aan de hand van het gemiddelde, maar ligt op het moment van schrijven op € 7.25.

De duurste tier is € 8,83 en de games die het bevat kun je waarschijnlijk wel raden. Het zijn de vijf spellen uit tier 2, vergezeld door Batman: Arkham Orgins en Arkham Knight - Premium Edition en LEGO Batman 3: Beyond Gotham.

Wil jij wel de schaduwen in? Dan kun je hier toeslaan zonder gezien te worden.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Warner Bros, IGN, Rocksteady, Travelers Tales of Humble Bundle, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "The Dark Knight Rises als de prijs daalt op Humble Bundle"