hotness 0
News

Ubisoft geeft ons een nieuwe versie van Assassin's Creed: Valhalla's eerste trailer

Gepost door

Normaal gesproken wordt de trailer van een videogame (of film, serie etc) slechts eenmaal voor het eerst getoond. Hem voor de tweede keer onthullen zal immers niet bepaald tot positieve reacties leiden. Tenzij je het remixed.

Dat is exact wat Ubisoft heeft gedaan met de eerste trailer van Assassin's Creed: Valhalla, waarin twee dingen gewijzigd zijn: het geslacht van Eivor en de onderliggende soundtrack. Het eerste is natuurlijk om in beeld te brengen dat je je eigen geslacht kunt kiezen, maar dat is ook niet het belangrijkste. Het is namelijk de soundtrack waar we deze trailer aan te danken hebben, daar het nummer dat je hoort een van de zeven tracks op de The Ravens Saga EP is. Dit is het tweede album van de game en bevat de volgende composities:

  1. Assassin's Creed Valhalla Main Theme (feat. Einar Selvik) - Sarah Schachner, Jesper Kyd
  2. Son of Fjord - Jesper Kyd
  3. Asgard – Hall of the Aesir (feat. Einar Selvik) - Sarah Schachner
  4. Hausbrjótr - Skullcrusher - Einar Selvik
  5. Odin’s Plunder - Sarah Schachner
  6. The Well of Wyrd - Jesper Kyd
  7. Vígahugr - Lust for Battle (Skaldic Version) - Einar Selvik

Over het componeren van de soundtrack zei Sarah Schachner: “We willen dat de sfeer van de soundtrack de luisteraar onmiddelijk naar een andere tijd en plaats brengt. Een plek vol mysterie en onzekerheid. We hebben Noorse instrumenten op een moderne manier gebruikt. De soundtrack vertegenwoordigt de reis van Eivor en de hoop van de Vikingen op een beter leven als ze naar het zuiden trekken.” Jesper Kyd voegde hieraan toe: “We willen de reis van Eivor tot leven brengen, wat hen [de Vikingen] drijft en de band die ze met hun familie hebben. Eivor is op zoek naar iets en dit verlangen om het te vinden is een belangrijk element dat wordt weerspiegeld in de melodie.”

           

0 reacties op "Ubisoft geeft ons een nieuwe versie van Assassin's Creed: Valhalla's eerste trailer"