Assassin's Creed II

Assassin's Creed II
04/03/2010
19/11/2009
19/11/2009
Action adventure
nee
PC, PlayStation 3, Xbox 360

Ratings

Stem (3 stemmen)

80

Gelieve in te loggen om te stemmen.

In dit tweede Assassin's Creed-deel kruip je in de huid van Ezio Auditore di Firenze, een Italiaan afkomstig uit een welgestelde familie. De setting van het spel is radicaal anders dan het eerste deel: je zal je onder andere in de Italiaanse steden Florence en Veneti√ę begeven ten tijde van de Renaissance. Je zult vrij in de steden kunnen rondlopen en ook het verhaal in het spel kent meerdere keuzemogelijkheden. Voor elke speler zal de game dus een andere spelervaring opleveren.

Uiteraard zal klim- en klauterwerk weer een groot deel van de gameplay vertegenwoordigen. Echter zal je het grootste deel van de tijd bezig zijn met het vervullen van quests en subquests. De makers hebben geprobeerd om zo veel mogelijk diversiteit hierin te verwerken, aangezien dit in het origineel nog wel eens ontbrak.

Het verhaal van de Assassin's Creed-trilogie zal ook in dit deel weer verder worden vormgegeven. Zoals spelers van het eerste deel wel weten, zitten er veel meer dimenties aan het spel dan op het eerste gezicht lijkt. Reizen in de tijd zal opeens wat minder onrealistisch lijken dan aanvankelijk gedacht, zoals ook al bleek uit het verhaal van deel één...

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Laatste Assassin's Creed II nieuwsberichten

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner