Werken bij

Gepost door

Als een snelgroeiende website, is GameQuarter altijd op zoek naar nieuw schrijftalent om diens team te versterken. Heb jij de droom om game-journalist te worden? Lees dan vooral verder om te zien of dit de baan voor jou is.

Wat wij zoeken

Wij zoeken iemand met een passie voor games, die vaardig is in de Nederlandse taal en weet van aanpakken. Iemand die met grote regelmaat videogames speelt en er met enthousiasme over kan vertellen. Iemand die weet dat er meer is dan AAA releases en ook meer dan dat wil zien en spelen.

Wat wij verwachten

Aan onze sollicitanten stellen wij een aantal eisen. Voor jullie gemak hebben we deze hier onder elkaar gezet. Wie bij GameQuarter wil komen moeten werken moet:

  • in bezit zijn van minimaal één van deze devices: moderne gaming PC, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox Series of VR-bril
  • kundig zijn in Nederlands / Vlaams. We verwachten niet dat je foutloos schrijft, maar wel dat je een goede grip hebt op de taal
  • tijd hebben om te helpen in de nieuwsvoorziening op de homepage
  • er vooral heel veel zin in hebben

Wat wij bieden

Natuurlijk werkt niemand voor niets en dat is bij GameQuarter niet anders. Op dit moment zijn we helaas niet in staat mensen in loondienst te nemen, maar voor jouw bijdrages wordt je wel op andere wijzen gecompenseerd:

  • toegang tot (p)review copies van games, niet zelden vóór launch
  • gratis perstoegang tot evenementen als gamescom
  • de kans om ervaring op te doen in game-journalistiek
  • je mag grotendeels zelf jouw schema inplannen, daar we allemaal een leven buiten games hebben (naar het schijnt)

Vragen of solliciteren?

Heb jij naar aanleiding van deze vacature al helemaal zin om bij ons te komen werken? Stuur dan een motivatietekst naar [email protected] en let vooral op de spelling! Laat ons ook direct weten hoe oud je bent en welke platformen je hebt.

Wil je eerst meer weten of twijfel je nog? Dan kun je ook binnen komen vallen in onze Discord en daar Sil aanspreken. Als onze eindredacteur staat hij je graag te woord.

0 reacties op "Werken bij"