BioShock

BioShock
24/08/2007
17/10/2008
24/08/2007
Action adventure, First-person shooter, Survival horror
nee
PC, PlayStation 3, Xbox 360

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

BioShock is een game die veel gamers in zijn greep heeft gehouden. In BioShock stort je als onbekend personage neer met een vliegtuig in zee. Je lijkt de enige overlevende te zijn en komt via een vuurtoren terecht in Rapture, een ondergronds Utopia. Het Utopia is echter geen Utopia meer. De wereld van Rapture is namelijk verscheurd. Jij gaat in Rapture op onderzoek uit en beleeft een groots avontuur.

Het bijzondere aan BioShock is vooral het feit dat er geen duidelijk goed of slecht personage is. Je bent een groot deel van de game op zoek naar de oprichter van Rapture, Andrew Ryan, maar is deze man eigenlijk wel slecht? Rapture is gebouwd voor de mensen die beperkt werden in hun doen en denken. Het gaat hierbij om rijke mensen en wetenschappers. Bij die wetenschap is het fout gegaan.

In Rapture heb je de beschikking over plasmids. Dit zijn speciale krachten waarmee je vijanden kunt verslaan. De plasmids kun je gebruiken door Adam in je lichaam te spuiten. Je bent dus continu op zoek naar dit goedje. Adam wordt uit lichamen gehaald door Little Sisters. Deze worden beschermd door de Big Daddy`s. In BioShock zul je veel met deze Big Daddy`s gaan vechten.

Buiten de Plasmids om is BioShock ook een First Person Shooter. Wapens zijn er genoeg te vinden. Verder heeft de game prachtige graphics en ademt Rapture heel veel sfeer uit. Je zult tijdens de game geen moment rust hebben. BioShock heeft alleen geen multiplayer optie. De game kwam eerst uit voor de Xbox 360 en PC. Een jaar later volgde de PlayStation 3-versie met allerlei extra's.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Laatste BioShock nieuwsberichten

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner