Crysis

Crysis
oktober 2011
oktober 2011
First-person shooter
ja
PC, PlayStation 3, Xbox 360

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

Na Far Cry kwam ontwikkelaar Crytek met een veelbelovend nieuw project, namelijk Crysis. Deze game zou alle andere games grafisch gezien simpelweg omver blazen. Qua grafische pracht bleek Crytek gelijk te hebben, de game was zonder enige twijfel oogverblindend mooi. Maar ook de game zelf bleek niet verkeerd.

De Verenigde Staten en Noord-Korea zijn in strijd met elkaar om een mysterieus artefact dat is ontdenkt door Amerikaanse archeologen. De strijd vindt plaats op de Zuid-Chinese Zee. Nadat Noord-Korea achter de vondst van de Amerikanen kwam, bezetten ze gelijk het gebied. De Amerikanen stuurden als reactie een elite team. Bij aankomst blijkt al gauw duidelijk dat dit artefact het buitenaardse leven bewijst en het veroorzaakt een grote buitenaardse invasie. De strijd om de aarde kan beginnen.

Crysis is een shooter die zich op een exotisch eiland afspeelt. Je zult je vijanden op tactische wijze moeten uitschakelen. Zo moet je op sommige momenten een sniperscope gebruiken of een silencer en volstaat op andere momenten een assaultscope. Naast je wapens heb je ook nog een Nanosuit waarmee je diverse dingen kunt activeren. In de multiplayermode kun je met maarliefst 32 personen online strijden. Grafisch gezien ziet Crysis er erg gaaf uit. De omgevingen zijn erg gedetailleerd en vele dingen kunnen vernietigd worden.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Laatste Crysis nieuwsberichten

Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties

Games Headliner