FIFA 11

FIFA 11
01/10/2010
Sport
ja
PC, PSP, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo DS, Wii

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

FIFA 11 is het achttiende deel in de FIFA serie, met de FIFA World Cup-games buiten beschouwing gelaten. Na zeventien delen is het moeilijk om vernieuwing toe te voegen, vandaar dat EA zijn heil zoekt in het Personality-systeem. Dit houdt in dat spelers zich gedurende het spelen ontwikkelen.

Zo krijgen de spelers specifieke eigenschappen die jij ze als het ware hebt aangeleerd. Authenticiteit speelt dan ook een grote rol in FIFA 11. Electronic Arts heeft 1700 scouts rondlopen die de eigenschappen van de spelers hebben onderzocht. Ook qua uiterlijk moeten de spelers er in tegenstelling tot de voorgaande delen realistischer uit gaan zien.

De online multiplayer speelt ook weer een prominente rol. Een belangrijk nieuw punt is dat EA de 'early quitters' gaat aanpakken.

Het passing-systeem in FIFA 11 is ook aangepast. Pro Passing zorgt ervoor dat je zelf controle uit kunt oefenen op de kwaliteit van je pass middels het control pad. Je eigen skills zijn dus belangrijke bij het passen. Daarnaast hangt de kwaliteit van de pass af van de eigenschappen van de speler.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Laatste FIFA 11 nieuwsberichten

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner