Halo 3: ODST

Halo 3: ODST
22/09/2009
Action, First-person shooter
ja
Xbox 360

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

Halo 3: ODST is een uitbreiding op in het 2007 verschenen Halo 3. De game, wederom ontwikkeld door Halo-bedenker Bungie, speelt zich vlak voor de gebeurtenissen van dat deel af en begint kort na waar het tweede deel van de serie ophield. Toen waren de Orbital Drop Shock Troopers, in de volksmond de ODST, in gevecht met een gigantische vloot van schepen van de Covenant.

In het spel kruip je, in plaats van de Master Chief, in de huid van dit ODST-leger. Een ander groot verschil met andere Halo-titels is te vinden in het speltechnische gedeelte. Niet langer ga je geraffineerd de strijd aan. Nee, in ODST ligt de nadruk meer op stealth-gameplay. Je hebt immers een kleinere gezondheidsmeter dan de Master Chief, dus je bent daardoor ook kwetsbaarder.

Nieuw in de serie is de verwelkoming van de Firefight-modus. In deze modus kun je met maximaal drie vrienden strijden tegen golven van verschillende soorten vijanden. Maar dat is niet alles: bij aanschaf van Halo 3: ODST krijg je de volledige multiplayer van het origineel cadeau. Dat betekent dat alle verschenen mappacks uit Halo 3 plus drie nieuwe maps van ODST in de multiplayer aanwezig zijn.
 

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Laatste Halo 3: ODST nieuwsberichten

Discord

EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner