Homefront

Homefront
15/03/2011
Action, First-person shooter
ja
PC, PlayStation 3, Xbox 360

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

Homefront is een first-person shooter die zich afspeelt in het jaar 2027. In dat jaar valt het Koreaanse nucleaire leger de Verenigde Staten aan. Noord Korea is uit zijn isolement gekomen en tegen de verwachtingen in uitgegroeid tot een nucleaire wereldmacht. De Verenigde Staten zijn hun positie als wereldmacht echter verloren. Het land verkeert in een zware economische crisis en het leger is zijn bravoure verloren.

Het script is geschreven door John Milius, de schrijver van Apocalypse Now en Red Dawn. Dit verhaal speelt een erg grote rol in de game. De game wil laten zien hoe slecht de Amerikaanse burgers eraan toe zijn en hoe zij door de Koreanen worden onderdrukt. Gedurende de game moet duidelijk worden hoe de rollen zo zijn omgedraaid en beide landen zich ontwikkeld hebben.

Tijdens de singleplayer beleef je vanuit een eerstepersoons perspectief het verzet van de Amerikaanse burgers. Je schiet je door de Koreaanse linies, overvalt hun bases en probeert ze terug te dringen. Voertuigen en vliegtuigen komen hierin eveneens aan bod. Hiernaast heeft Homefront ook een online multiplayer met een aantal vernieuwende modi.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Laatste Homefront nieuwsberichten

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner