Sega Soccer Slam

Sega Soccer Slam
18/10/2002
Sport
ja
PlayStation 3, Xbox, GameCube

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

Sega Soccer Slam is anders dan een normaal potje voetbal, zoals je dat gewend bent bij bijvoorbeeld FIFA of Pro Evolution Soccer. In Sega Soccer Slam is het namelijk geoorloofd om je tegenstanders neer te beuken en zijn er verschillende special moves die je normaal niet zo snel tegenkomt in het stadion.

In Sega Soccer Slam zijn er diverse teams te vinden. Ieder team heeft een eigen stadion en een aantal unieke eigenschappen. Zo zal bij team Toxic de nadruk op gif liggen en zal staat team Sub Zero bekend om het ijs.

Het voetbal dat je speelt is vier tegen vier inclusief beide keepers. Door goed rond te spelen, ballen af te pakken en beuken en slidings te ontwijken zal een powermeter zich vullen. Hiermee kun je versnellen, of je kunt wachten tot de meter helemaal vol is. Dan is het namelijk mogelijk om een verwoestende Killer Kick uit te voeren.

Naast een Arcade Mode en een Tournament Mode is er nog een aantal modi. Zo zul je ook de mogelijkheid hebben om minigames te spelen. In Sega Soccer Slam kun je ook offline tegen elkaar spelen.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner