Tom Clancy's H.A.W.X.

Tom Clancy's H.A.W.X.
17/03/2009
06/03/2009
06/03/2009
Action, Flight
ja
PC, PlayStation 3, Xbox 360

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

Tom Clancy’s HAWX, dat staat voor High Altitude Warfare eXperimental squadron, is de eerste vliegsimulator uit de hand van Tom Clancy. Het spel hanteert, in tegenstelling tot de meeste andere vliegspellen, een arcade-achtige speelstijl.

In H.A.W.X. mag de speler in de huid kruipen van straaljagerpiloot David Crenshaw. Je bevindt je in een oorlog tussen private ondernemingen en de Verenigde Staten, wat resulteert in een Derde Wereldoorlog die losbarst in 2012.

Kenmerkend voor het spel is de introductie van een nieuw systeem, te weten E.R.S., oftewel Enhanced Reality System. Met dit systeem wordt er gewaarschuwd wanneer er een raket op je af wordt gestuurd, waarna er vervolgens een route voor je uitgestippeld wordt om de aanval te ontwijken.

Zoals het een Tom Clancy-titel betaamd, bevat H.A.W.X. een uitgebreide multiplayermodus, waarmee je samen of tegen spelers kunt vechten. De game heeft daarnaast een uitgebreid assortiment aan vliegtuigen. Naar verluidt heeft Ubisoft meer dan 50 echt bestaande vliegtuigen ontwikkeld, waaronder de F14 Tomcat, F15 Eagle, F16 Falcon, F22 Raptor en de Eurofighter Typhoon.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner