hotness 0
World of Outlaws: Dirt Racing Cover
News

2023 is het jaar van World of Outlaws: Dirt Racing

Een flinke update vol nieuwe content en een nieuwe port staan in de planning

Gepost door

iRacing kennen we vooral van de gelijknamige live-service waar je hele diepe zakken voor nodig hebt. In 2022 hebben ze echter hun naam verbonden aan een andere, meer traditionele racing-titel.

Deze titel was World of Outlaws: Dirt Racing en was een daverend commercieel succes. Men is daarom hard aan het werk aan een 2023 update, die een nieuwe Season Pass introduceert, samen met nieuwe cosmetics, bestuurders en meer. Belangrijk is echter de toevoeging van een nieuwe series én drie nieuwe banen. Meer hierover horen we pas later dit jaar, daar de update richting het eind van de zomer verwacht wordt.

Nog iets later dan dat, ergens in de herfst, komt World of Outlaws: Dirt Racing ook naar Nintendo Switch. Het zal dan naast de base game alle content van 2022 toevoegen en ook de Season Pass van 2023 bevatten.

''The reactie op World of Outlaws: Dirt Racing was zo geweldig dat we niet konden wachten om te werken aan een 2023 Season Update,'' vertelt iRacing president Tony Gardner. ''We zijn opgewonden over hoeveel leden van de iRacing en World of Outlaws communities de game omarmt hebben op PlayStation en Xbox en kunnen niet wachten om nog meer toe te voegen met de aankomende Nintendo Switch port. We zullen opwindende nieuwe content hebben op alle platformen later dit jaar en zijn er zeker van dat de community warmloopt voor nieuwe auto's, banen en bestuurders.''

0 reacties op "2023 is het jaar van World of Outlaws: Dirt Racing"