Achter de schermen van Song in the Smoke

Toen Song in the Smoke voor het eerst werd getoond in de Upload VR stream, schreven we al over hoe ze de complexiteit van dierlijk gedrag simpel hadden gemaakt door niet te moeilijk te denken. In een korte trailer kan dat echter niet goed worden overgebracht.

Een uitgebreidere versie werd ons daarom zojuist toegestuurd. In ruim negen minuten wordt gesproken over de impact van corona, hoe virtual reality je perceptie in games verandert en natuurlijk over hoe dieren in Song in the Smoke zullen reageren en hoe dit is opgezet.

''Song in the Smoke is een enorm verschil ten opzichte van ons vorige werk,'' vertelt 17-BIT-oprichter Jake Kazdal. ''Toen ik voor het eerst VR probeerde, was ik direct verbaast over hoe ontzettend diep in de game ik getrokken werd, hetgeen een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden opende. Ik ben altijd ontroerd geweest tijdens het verkennen van natuur, met zijn overweldigende mix van pracht en gevaar, waarin je constant herinnerd wordt aan hoe groot de wereld is en hoe klein jij bent. Met VR's alles omvattende presentatie had ik het gevoel dat ik daadwerkelijk een doel kon maken die dit stille, prachtig gevoel van het leven kon vangen. Waar niets wordt weggegooid en alles organisch voelt. Song in the Smoke is het resultaat hiervan.''

           
Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner