hotness 0
News

Andrew House is verbaasd over de Xbox Scorpio-aankondiging

Gepost door

We wisten al enige tijd dat de PlayStation 4 een update zou krijgen in de vorm van de PlayStation 4 Neo. Iedereen, inclusief Sony, was echter verrast toen Microsoft de Japanners voor was met de grootste onthulling van de Xbox Scorpio.

In een interview met The Guardian laat CEO Andrew House weten dat het bestaan van de console ze niet verraste, maar wel de timing van de aankondiging. ''Ik was verrast door de stap om iets ruim een jaar van tevoren aan te kondigen. De dynamiek van de tech-industrie legt een veel sterkere nadruk op directe bevrediging dan eerder het geval was. Voor een groot deel wordt dat veroorzaakt door de manier waarop Apple slim en elegant de 'available now'- aanpak hanteert.

Dus ja, dat was een kleine verrassing voor me. We hebben het zelf meegemaakt toen we in 2013, in lijn met onze eerdere onthullingen, een concept en naam voor de PlayStation 4 aankondigde en iedereen zei: 'Waar is de doos? Hoe durf je?!'. Dat was het moment waarop we realiseerden dat wij niet verandert waren, maar de wereld om ons heen wel.''

0 reacties op "Andrew House is verbaasd over de Xbox Scorpio-aankondiging"