hotness 0
Fortnite #RIProken
News

Anti-rook campagne geeft PlayStation 5 weg via Fortnite

#RIProken

Gepost door

Dat roken slecht voor je is, dat weten we ondertussen allemaal wel. Meerdere organisaties hebben er daarom hun missie van gemaakt om dit onder de aandacht te blijven houden, in de hoop zo ervoor te zorgen dat mensen stoppen met paffen of juist nooit hun eerste peuk opsteken.

Dit jaar heeft Komt op tegen Kanker, een van die organisaties, besloten om diens #RIProken campagne extra zetten te geven door er twee grote namen bij te halen: Fortnite en PlayStation. Wie de website riproken.be of de game zelf, kunnen spelers nu een custom map downloaden die draait om anti-rook campagnes en parkour. Wie dit doet en alle acht banen erin voltooid, kan tot 3 november zijn highscore doorsturen om op 5 november mee te mogen doen aan de finale in Game Mania Antwerpen en kans te maken op die felbegeerde console.

Ook deze boodschap sneller te kunnen verspreiden, is bovendien de hulp ingeroepen van influencers als Espe, Twoosie, Nickxxer en Abulic, in de hoop dat met name jongeren worden bereikt. Immers valt onder deze groep het meeste winst te behalen. Hoe succesvol dit is, daar kunnen we enkel naar gissen. Maar als jij deze boodschap wil steunen, kun je ook een steunbetuiging geven op de website van RIProken.

Fortnite Parkour Run

0 reacties op "Anti-rook campagne geeft PlayStation 5 weg via Fortnite"