hotness 0
News

Begin met bouwen met de Humble LEGO Built To Bundle

Gepost door

Je kunt een hoop zeggen over de LEGO-games. Ze zijn makkelijk, lijken allen op elkaar en het is makkelijk op er op den duur vermoeid van te raken. Het valt echter ook niet te ontkennen dat het tijdloze klassiekers zijn.

Een hoop van die klassiekers zijn nu gebundeld in één grote bundel, genaamd de Humble LEGO Built To Bundle, waarmee je al voor een euro de trotse eigenaar van The LEGO NINJAGO Movie Video Game wordt. Maar laten we eerlijk zijn, dat is slechts de poedelprijs.

Wie het gemiddelde van, op het moment van schrijven, € 7,87 betaalt, krijgt al wat meer. LEGO Worlds bijvoorbeeld, maar ook LEGO Marvel Super Heroes 2: Deluxe Edition, LEGO MARVEL's Avengers en LEGO Batman 2: DC Super Heroes.

Natuurlijk is de hoogste tier doorgaans de interessantste. En dat wordt ditmaal geen uitzondering op gemaakt. Voor € 8,42 krijg je daarom LEGO DC Super-Villians: Deluxe Edition en LEGO Batman 3: Beyond Gotham Premium Edition. Daar kun je wel even mee bouwen.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Warner Bros, IGN, Humble Bundle of Travelers Tales, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Begin met bouwen met de Humble LEGO Built To Bundle"