hotness 0
CD Projekt Cover
News

CD Projekt RED werkt aan meerdere nieuwe projecten

The Witcher, Cyberpunk én een nieuwe IP zijn in de maak.

Gepost door

Ondanks de oorspronkelijk slechte ontvangst van Cyberpunk 2077, werkt CD Projekt RED aan een volwaardig vervolg op het spel. Zo blijkt uit de toekomstplannen van het bedrijf, welke het uit de doeken heeft gedaan.

Deze game, welke op dit moment door het leven gaat als Orion, zal het duistere universum van Cyberpunk verder gaan verkennen en wordt ontwikkeld naast Phantom Liberty, een uitbreiding op 2077. Natuurlijk wordt ook gewerkt aan de volgende The Witcher-game, welke al recent geteased werd en onderdeel uit zal maken van een nieuwe trilogie. Dat is echter niet het enige waar men mee bezig is in dit universum. Twee andere projecten, met de codenamen Sirius en Canis Majoris, zijn in ontwikkeling bij The Molasses Flood en een geheime derde partij. Sirius zal een multiplayer-component gaan bevatten en daarmee vermoedelijk heel anders zijn dan de reguliere The Witcher-titels. Dat geldt niet voor Canis Majoris, welke een volwaardig deel in de serie zal zijn, welke losstaat van de reeds aangekondigde trilogie die in de komende zes jaar zal moeten gaan verschijnen. Ambitieuze plannen dus!

Zoals het schema hieronder al laat zien, is het daar echter nog niet mee afgelopen. Men werkt ook nog aan een titel met de codenaam Hadar, welke de start van een compleet nieuwe IP zal zijn. Dat is echter alles wat men erover los wilde laten, daar de titel zich nog in een vroeg stadium bevindt. Op korte termijn hoeven we dus niet meer informatie te verwachten.

CD Projekt RED plans

0 reacties op "CD Projekt RED werkt aan meerdere nieuwe projecten"