hotness 0
News

Century: Age of Ashes is nu beschikbaar, belooft content voor de toekomst

Gepost door

Free-to-play drakenvechter Century: Age of Ashes is vanaf vandaag te vinden op Steam. Wat we echter niet vinden is de traditionele launch trailer.

In plaats daarvan is het team achter de game al volop bezig met wat er na de release gaat komen, zo blijkt uit een quote die GameQuarter mocht ontvangen. ''Na twee succesvolle open beta's, die ons in staat stelden om waardevolle feedback van onze spelers te verzamelen, zijn we trots om Century: Age of Ashes te releasen,'' vertelt Pascal Barret, Playwing Bordeaux Art Director en Studio Manager. ''We zijn zo opgewonden om fans naar de lucht te laten trekken en intense draak-tegen-draak-gevechten te laten ervaren. We beloven jullie, dit is slechts het begin!

Onze launch is het begin van ''Season 0'' met een doorgaande roadmap met live events en updates. Elke maand zullen spelers de kans hebben om deel te nemen aan twee hoofdevenementen; ieder met hun eigen regels en beloningen rondom een thema. Deze events zullen tevens als test dienen voor permanente features en spelen een sleutelrol in de lancering van Season 1 later in 2022. Bovenop live events zullen we regelmatig updates uitrollen om core features aan de game toe te voegen. Bijvoorbeeld: we werken aan een vierde Rider Class en Dragon-ras, nieuwe maps en een PvE mode. We kunnen nog geen datum aan deze updates plakken, maar er zit nog genoeg aan te komen, dus hou je ogen open.

Om de release te vieren is nu al een event live, waarin je een tijdelijke Free For All mode kunt spelen op een aangepaste Harbour map en met drie nieuwe draken die je kunt bemachtigen.

0 reacties op "Century: Age of Ashes is nu beschikbaar, belooft content voor de toekomst"