Cheaters worden gebrandmerkt in Outriders

Outriders
Najaar 2020
niet beschikbaar
nee
PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360

Ontwikkelaar People Can Fly heeft bekendgemaakt dat het cheaters in de game Outriders op een unieke manier gaat straffen.

In een blogpost op Steam heeft de ontwikkelaar uitgelegd hoe cheaters gestraft worden. Spelers die valsspelen worden permanent gebrandmerkt. Aan de ‘Mark of Shame’ is direct te zien wie er als cheater gemarkeerd is. Zo zie je ook direct of jouw favoriete streamer heeft valsgespeeld.

Het brandmerken van de speler in kwestie is nog niet alles. Spelers met de ‘Mark of Shame’ kunnen alleen nog samen spelen met andere gamers die gemarkeerd zijn als cheater. Dit resulteert ongetwijfeld in veel langere wachttijden en minder leuke spelervaringen. De opgelegde sancties gelden voor heel het account en zijn niet slechts voor het personage waarmee is valsgespeeld.

Onder de twee miljoen spelers van de Outriders demo, is 0,1% gemarkeerd als cheater. Dit komt neer op ongeveer tweeduizend spelers. Cheaters hebben de kans gekregen om voor release alle items en personages te verwijderen. Op deze manier kunnen zij de markering nog ontlopen.

Outriders is vanaf vandaag verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Google Stadia en PC.
 

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner