hotness 0
China
News

China zegt game-verslaving opgelost te hebben

Wij hebben er onze twijfels bij

Gepost door

De combinatie van China en gaming is een moeizame. Consoles en games moeten door allerlei rare hoepels springen om in het land te mogen verschijnen en zelfs de games die er reeds zijn, kunnen niet naar hartenlust gespeeld worden. Vooral kinderen hun plezier werd in recente jaren steeds meer aan banden gelegd.

Een voorbeeld hiervan is dat gamers onder de achttien slechts één uur schermtijd kregen op elke vrijdag, zaterdag, zondag of feestdag. Op andere dagen is het verboden om te gamen, waar de club van Xi Jinping naar refereert als spiritueel opium. Je zou denken dat dit in de praktijk moeilijk te handhaven zou zijn, maar in het met camera's overladen en van privacy ontdane communistische China, worden mensen voortdurend in de gaten gehouden, waardoor velen uit angst meegaan in de regelgeving.

Volgens de regering houdt driekwart van de jeugd zich aan de regels, waarmee game-verslaving wat hun betreft als opgelost mag worden beschouwd. Gezien 25% van de jeugd in dit enorme land echter nog steeds een groot aantal is en er nog altijd dingen zijn zoals VPN's en games die niet op een device met camera worden gespeeld, ligt het aantal in werkelijkheid waarschijnlijk lager. Desondanks zullen ontwikkelaars blij worden van het nieuws, daar zij eveneens te lijden hadden onder de wetgeving.

China Ban

0 reacties op "China zegt game-verslaving opgelost te hebben"