hotness 0
News

Darby McDevitt verlaat Ubisoft

Gepost door

Darby McDevitt heeft besloten om Ubisoft te verlaten en een andere uitdaging te zoeken. Dit maakte hij bekend via Twitter.

McDevitt was de Narrative Director van Assassin's Creed: Valhalla en heeft door de jaren heen zijn stempel op meerdere titels in de franchise mogen drukken. Mede hierdoor, en door het feit dat hij regelmatig contact had met de community, was hij het gezicht van de serie in de afgelopen jaren, evenals de lore master van het AC-universum. Maar daar komt dus nu een einde aan.

Wie hoopt op een beetje drama moeten we teleurstellen, want gezien de toon van de Tweets lijkt het vertrek heel amicaal te zijn gegaan. Soms is een persoon immers gewoon toe aan iets anders. Ook uit een statement van Ubisoft, verstrekt aan Eurogamer, blijkt geen kwaad bloed: ''Na tien jaar heeft Darby McDevit besloten om Ubisoft te verlaten om een nieuw avontuur aan te gaan,'' schrijft een woordvoerder. ''Door de jaren heen heeft hij ons geïnspireerd met zijn talent voor vertellen, het maken van geweldige verhalen en het tot leven brengen van memorabele karakters. We danken hem voor al zijn bijdragen en wensen hem het beste.''

 

0 reacties op "Darby McDevitt verlaat Ubisoft"