hotness 15
Darkest Dungeon 2
News

Darkest Dungeon II krijgt nieuwe DLC

Bescherm het koninkrijk tegen hele hordes vijanden in Kingdoms

Gepost door

Darkest Dungeon II is een behoorlijk moeilijke en vooral grimmige game. Maar het kan erger. In Kingdoms moet je jouw koninkrijk beschermen van hordes vijanden.

In de DLC zijn drie nieuwe facties beschikbaar: The Coven, Beastmen en de Cromson Courtiers. Allemaal zijn ze even angstaanjagend en moeilijk te verslaan.

"Kingdoms is een spannend project voor ons. Als je naar onze releasegeschiedenis kijkt, is geen enkele game of DLC ooit opnieuw uitgebracht en we zijn er trots op dat we die traditie hier voortzetten. Deze nieuwe spelstand combineert de duurzaamheid en het roosterbeheer van de originele Darkest Dungeon met de traversal en gevechten van Darkest Dungeon II. Het beste van alles is dat dit een gigantische, GRATIS update van DDII is, die ons vlaggenschip voorziet van nog meer content en waarde voor onze spelers. Bij Red Hook evalueren we projecten op basis van hun potentieel om verrassing, verrukking en wanhoop op te wekken... Kingdoms voldoet aan alle drie. We kunnen niet wachten om meer te delen met onze community." - Chris Bourassa, medeoprichter, creatief directeur

0 reacties op "Darkest Dungeon II krijgt nieuwe DLC"