hotness 0
Star Wars: Jedi - Survivor Cover
News

De Force is met ons! Star Wars Jedi: Survivor is komen aanvliegen

Dit gaat iets anders dan we gewend zijn

Gepost door

De release van een AAA-titel gaat gepaard met een launch trailer. Dit is zo gewoon geworden, dat het iets is waar we allemaal niet meer over nadenken. Star Wars Jedi: Survivor heeft die echter niet gekregen.

Wat het wel kreeg, was een persmail vol citaten van de betrokken teams, die natuurlijk maar wat blij zijn nu de game door iedereen gespeeld kan worden. Dus dat is precies wat je hieronder kunt vinden:

“Star Wars Jedi: Survivor verbetert de game-ervaring van Star Wars Jedi: Fallen Order in alle opzichten”, aldus Stig Asmussen, game director, Respawn Entertainment. “Spelers beleven een verhaal dat spannender wordt bij elke zet die Cal doet. Je kunt uitgestrekte werelden verkennen en gevechten voeren die spelers op alle niveaus het gevoel geeft dat ze een echte Jedi zijn. Ik kan niet trotser zijn op het werk dat ons team bij Respawn voor deze game heeft verricht en ik ben dankbaar voor onze samenwerking met het Lucasfilm Games-team tijdens dit avontuur.”

“Stig en zijn team hebben een buitengewoon tweede hoofdstuk gecreëerd met Star Wars Jedi: Survivor. Ze zetten een ervaring neer die de reikwijdte en schaal van de game in alle opzichten uitbreidt”, aldus Vince Zampella, oprichter en CEO van Respawn Entertainment. “Star Wars Jedi: Survivor onderstreept de filosofie van Respawn en heeft een ongelooflijk universum in de STAR WARS™-franchise weten te combineren met creatieve en opwindende gameplay die geweldig aanvoelt.”

“Star Wars Jedi: Survivor is een bijzonder succesvolle action-adventure dat de ongelooflijke verhalen, personages en planeten binnen het STAR WARS-universum vertelt. Dat terwijl het fans uitnodigt om de unieke cinematische actie en fantasie van het Jedi-zijn te beleven,” aldus Douglas Reilly, vice president, Lucasfilm Games. "Dit vervolg is een bewijs van Respawns liefde en zorg voor de STAR WARS-franchise en we kunnen niet trotser zijn om samen met hen zo'n adembenemende en meeslepende ervaring te bieden.”

0 reacties op "De Force is met ons! Star Wars Jedi: Survivor is komen aanvliegen"