hotness 0
World of Tanks Christmas
News

De Kerst begint al vroeg in World of Tanks

Arnold keert ook dit jaar terug

Gepost door

Black Friday en nog maar net voorbij en Cyber Monday en Sinterklaas liggen nog in het verschiet. Maar in World of Tanks wordt de Kerstboom al opgetuigd.

In onderstaande video krijg je een soort klein Kerst-verhaal met Arnold Schwarzenegger en Milla Jovovich in de hoofdrol, maar feitelijk verteld die je niets over de Holiday ops die het promoot. Daarom doen wij dit:

World of Tanks:

Loopt van 1 december tot 9 januari. Exclusieve missies en zoektochten geven speciale Arnie- en Milla-aanpassingen voor jouw tanks en beide actiesterren kunnen worden vrijgespeeld als commandant. Voor Holiday Ops 2023 is een nieuwe valuta in het leven geroepen, Resources, welke dienen als de spil van het evenement.

World of Tanks: Modern Armor:

Loopt van 13 december tot 2 januari. Spelers kunnen zich aansluiten bij Arnold of Milla en deelnemen aan missies om hun team aan punten te helpen en zichzelf tegoed te doen aan Holiday Ops content en customization.

World of Tanks: Blitz:

Loopt van 17 december tot 27 december. Log dagelijks in voor Arnold en Milla avatars en in-game bonussen. Win vervolgens gevechten om meer content rondom deze helden vrij te spelen, waaronder camouflages en een profiel.

World of Tanks Arnold Camo

Natuurlijk kun je sterren van dit formaat niet inhuren zonder ze aan het woord te laten. En dat is dan ook precies wat Wargaming heeft gedaan in hun persbericht, beginnend met Milla:

''Ik heb de held gespeeld in op videogames gebaseerde films, maar dit is de eerste keer dat ik zelf in een videogame gestopt ben en ik ben klaar voor actie. Wat ook voor het eerst is, is dat ik samen speel met de legendarische Arnold Schwarzenegger. Met hem aan mijn zijde, zal ik spelers naar een magisch Holiday Village leiden en speciale cadeaus uitgeven in World of Tanks.''

Arnold vervolgt: ''Afgelopen jaar had ik een ongelofelijke ervaring met World of Tanks en toen ik de vraag kreeg om terug te keren, reageerde ik onmiddellijk dat ''I'll be back''. Ik wist dat het evenement van dit jaar heel speciaal zou zijn en ik had gelijk. Ik ben vereerd om te spelen langs de geweldige Milla Jovovich bij de eerste keer dat we samenwerken. De Holiday Ops beloningen en uitdagingen zijn nóg beter deze keer en ik krijg de kans om twee van mijn favoriete dingen te combineren: feestdagen en tanks.

World of Tanks Milla Camo

''Zoals velen van onze miljoenen spelers wereldwijd, heb ik de films met Arnie en Milla in de hoofdrol apart gekeken door de jaren heen,'' sluit World of Tanks Franchise Director Christopher Chung af, ''Het is echt een droom die uitkomt om samen te kunnen werken met beide wereldsterren in onze eerste franchise-brede feestdagviering. Er zal iets bijzonders zijn voor onze spelers op welk platform ze ook genieten van World of Tanks.''

0 reacties op "De Kerst begint al vroeg in World of Tanks"