hotness 0
Sniper Elite 5 Cover
News

De kraken ontwaakt in de laatste DLC van Sniper Elite 5's tweede Season Pass

Dat is ook goed nieuws als je het spel nog niet hebt

Gepost door

Ooit was het groot nieuws als een game een uitbreiding kreeg, maar met hoe dit tegenwoordig werkt zijn sommige games ware DLC-fabrieken. Sniper Elite 5 is lang niet zo erg, maar met een tweede Season Pass die nu is afgerond met komst van nieuwe DLC, zit Rebellion ook niet bepaald stil.

De hekkensluiter van dit seizoen is een nieuwe missie genaamd Kraken Awakens, waarin het gevreesde voertuig toch niet zo gestopt was als men dacht. Infiltreer de nazibasis en zorg dat het project voor eens en altijd uit de lucht is!

Deze missie niet niet alles wat je krijgt met de nieuwe DLC. Je krijgt nieuwe skins en wapens, welke ook voorbij komen in de trailer. Daar is tevens ook even aandacht voor een nieuwe map voor Deathmatch, welke iedereen ontvangt middels een gratis content update.

Om de launch van Kraken Awakens te vieren, is Sniper Elite 5 nu met 60% afgeprijsd op Steam tot 13 juli. De Deluxe Edition is 50% goedkoper en op tot DLC bespaar je tussen de 20 en 35%, met uitzondering van de Kraken Awakens DLC zelf.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponsord door Rebellion of Valve, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "De kraken ontwaakt in de laatste DLC van Sniper Elite 5's tweede Season Pass"