hotness 0
News

De nieuwe content voor Golf Clash is maar heel kort beschikbaar

Gepost door

Warner Bros. Games en Playdemic hebben zojuist aangekondigd dat ze de handen in elkaar hebben geslagen om nieuwe content te produceren voor mobiele game Golf Clash. Deze content draait om Bryson DeChambeau, de winnaar van het 2020 U.S. Open Championship.

Nieuwe content is natuurlijk goed voor spelers, maar er zit wel een kanttekening bij. Het is namelijk slechts tijdelijk speelbaar. De Bryson's Power Play Challenge is nu live en verdwijnt weer op 21 juni. Deze challenge vraagt je een hole-in-one te slaan in Standard of de kist te winnen in Hard. De prijs? Een officiële Bryson Ball, inclusief zijn handtekening, golfpet en logo. Het kan ook worden gekocht van 15 tot 18 juni en is hierna onbeperkt te gebruiken. Bijvoorbeeld in de andere tijdelijke content.

Die content is de Bryson Dechambeau 9-Hole Cup, een driedaags toernooi met twee kwalificatierondes die van 17 tot 20 juni worden gehouden. Ga jij deze winnen?

"Ik ben een grote fan van videogames, dus het is geweldig om mijn eigen content in Golf Clash te hebben", zegt Bryson DeChambeau. “Of ik nu thuis of onderweg speel, Golf Clash brengt echt mijn innerlijke wetenschapper naar boven, en ik vind het geweldig hoe je zoveel verschillende strategieën kunt toepassen met zoveel verscheidenheid aan ballen en clubs. Ik ben verheugd om te zien hoe fans deze week mijn Power Play Challenge op de virtuele baan uitproberen!”

"We zijn verheugd om kampioen golfer Bryson DeChambeau aan te nemen als onze nieuwste ambassadeur voor Golf Clash en zijn unieke content met onze gemeenschap te delen", aldus Paul Gouge, CEO van Playdemic. “De nieuwe Bryson Ball, Power Play Challenge en gepersonaliseerde 9-Hole Cup kenmerken de unieke stijl en status van Bryson op de baan, terwijl ze nieuwe manieren bieden voor spelers om Golf Clash te ervaren.”
 

           

0 reacties op "De nieuwe content voor Golf Clash is maar heel kort beschikbaar"