hotness 0
Total War: PHARAOH
News

De ontwikkelaars achter Total War: PHARAOH laten meer zien over hun game

Hij speelt zich af in een zeer gewelddadige tijd

Gepost door

Het is niet zo lang geleden dat Creative Assembly de nieuwe Total War in de serie heeft aangekondigd. Deze keer kruip je in de huid van een heerser in de bronstijd, toen de farao's het land overheerste. Het Egyptische rijk was toen zeer machtig. Rond 1200 VC. werden echter alle grote rijken met de grond gelijk gemaakt door verschillende redenen. Alleen de Egyptenaren konden dankzij Ramses II en III overleven. Een nieuwe tijd brak aan.

Vandaag de dag wordt die tijd standaard een systeemverandering genoemd. Dit is een moment in de geschiedenis waar opeens zoveel veranderden dat wereldwijde de bevolkingsgroepen werden beïnvloed. De wereldoorlogen zijn beide bijvoorbeeld ook systeemveranderingen geweest. Technisch gezien is volgens veel recensenten The Legend of Zelda: Tears of a Kingdom ook een soort systeemverandering.

Om te zien wat er precies gebeurde, adviseer ik om de onderstaande video van deze game. Mensen die geschiedenis leuk vinden zullen het best wel interessant vinden wat daar precies is gebeurd.

Ondanks dat Egypte de dreiging wist te overleven, was het land verscheurd in flinke brokken land. In het midden was er een farao die een compleet nieuwe religie begon. Het gevolg is een aardverschuiving geweest in de politiek van het oude Egypte en het is zeker de moeite waard om er een keer in te verdiepen.

Deze tijd wordt door veel historici gezien als het einde van de bronstijd en de ijzertijd deed zijn intrede. Het was een tumulteuze tijd, waar de grootste farao's die ooit geleefd hebben deel van uitmaakten. Dit belooft dan ook een zeer spannende game te worden.

Total War: Pharaoh komt uit op de PC via Steamen de Epic Games Store. Hij komt uit in oktober van dit jaar.

0 reacties op "De ontwikkelaars achter Total War: PHARAOH laten meer zien over hun game"