hotness 0
Tchia
News

De releasedatum van Tchia is bekendgemaakt

Reis in de wondere wereld die is geïnspireerd door New Caledonia

Gepost door

De Canadese ontwikkelstudio Awaceb heeft aangekondigd dat Tchia uit zal komen op 24 maart. In nog geen minder dan een maand kun je met de hoofdpersoon je wanen in de wondere wereld, die is geïnspireerd door New Caledonia, waar de oprichters van de studio vandaan komen.

In de game speel je Tchia, dus je weet meteen waar de titel van de game precies vandaan komt. Ze woont op een mooi eiland, maar het wordt overheerst door Meavora die op een dag besluit haar vader te ontvoeren en haar huis in te nemen. Het is nu aan Tchia om een reis aan te gaan die haar naar diverse andere culturen brengt met hun eigen tradities en taal. Ze krijgt de mogelijkheid om met haar ziel in een ander dier te kruipen en op deze manier door het eiland te reizen.

De game verschijnt op de PlayStation Consoles en op de PC via de Epic Game Store. De Oléti Edition van de game voegt wat cosmetische items toe met thema's van andere games die door de uitgever Kepler Interactive zijn uitgebracht. Zo zijn er diverse items te krijgen met thema's van Sifu, Scorn, Flintlock: The Siege of Dawn en Cat Quest.

0 reacties op "De releasedatum van Tchia is bekendgemaakt"