hotness 0
News

De Sage arriveert spoedig in Black Desert: Online

Gepost door

De Sage, de volgende klasse voor MMORPG Black Desert, zal vanaf aankomende woensdag beschikbaar zijn voor PC en vanaf 31 maart speelbaar zijn op consoles. Dit heeft Pearl Abyss bekendgemaakt via diens persportaal.

Wie denkt aan de Sage, denkt waarschijnlijk aan hoe dit wordt weergegeven in veel RPG's. Als een soort mega-healer met enkele krachtige offensieve spreuken als Holy of Turn Undead. Maar deze keer pakt men het helemaal anders aan.

In Black Desert is de Sage namelijk een magiër die tijd en ruimte beheerst door middel van de mysterieuze Kyve. Hiermee kan hij razendsnel bewegen, zelfs door obstakels heen, Ator's Fist oproepen en een barrage aan magische aanvallen lanceren. Bovendien kun je als Sage ook zonder sleutel de Hystria Ruins en Aakman Temple betreden.

“Met deze class hebben we getracht een figuur neer te zetten die voldoet aan het archetype van de Ancients en hopen daarmee de aandacht te trekken van Noord Amerikaanse en Europese avonturiers”, zei Jaehee Kim, Executive Producer voor de Black Desert franchise bij Pearl Abyss. “Voor de eerste keer in Black Desert’s geschiedenis, zal Sage voor het eerst in Noord Amerika en Europa uitkomen. We hopen dat je veel plezier hebt met deze class.”

           

0 reacties op "De Sage arriveert spoedig in Black Desert: Online"