De Switch-versie van Demon's Tier+ kan spoedig in jouw kast prijken

Demon's Tier+
08/02/2019
niet beschikbaar
nee
PC, PlayStation 4, Switch, Vita

De Switch-versie van roguelike Demon's Tier+ zal niet één, maar twee fysieke uitgaves krijgen. Dat heeft Premium Edition Games onthuld.

Dat deze producent van Limited Run games deze titel op zich neemt is ergens verrassend te noemen. Het spel verscheen immers al eerder op PlayStation 4 en PlayStation Vita, waar de fysieke distributie door uitgever eastasiasoft werd geregeld.

Premium Edition Games heeft ervoor gekozen de game in twee versies uit te brengen. De eerste is de reguliere Premium Edition met de game, slipcover, handleiding en verzamelkaart, terwijl de tweede net als Super Blook Hockey eerder deze week een Retro Upgrade betreft. Hiervoor krijg je tegen een meerprijs ook een soundtrack en kaarten met artwork erop. Hoeveel van elke versie worden geproduceerd en wat ze gaan kosten is nog niet bekend, maar daar de reserveringen op 15 juni openen, zullen we het linksom of rechtsom spoedig weten.


Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner