hotness 0
Tchia
News

De tweede aflevering van Tchia Behind-the-Scenes Mini-Series is online

Leer meer over het mooie Nieuw-Caledonië

Gepost door

Wanneer je in een totaal absurde gedachte van zelfoverschatting besluit om vanuit Nieuw-Zeeland naar het noorden te zwemmen, zal je met een beetje geluk, na bijna 2400 kilometer, met jouw neus tegen het eiland Nieuw-Caledonië aan knallen. Dit eiland is het land waar de oprichters van de ontwikkelstudio Awaceb uit Montreal vandaan komen. Omdat hun nieuwe game Tchia zich afspeelt op een eiland dat erop lijkt, gidsen ze je door het eiland in het tweede deel van de Tchia Behind-the-Scenes Mini-series.

De oprichters van de studio hebben het eiland waar ze beide hun jeugd door hebben gebracht gebruikt als inspiratie voor hun nieuwe game. In de video vertellen ze over de schoonheid van het eiland, waarvan ze graag de sfeer willen laten ervaren door iedereen die het speelt.

Tchia is een open wereld sandbox game die de spelers uitnodigt om op verkenning te gaan. Wordt één met de natuur door letterlijk in de ziel te kruipen van de diverse diersoorten die de spelwereld te bieden heeft. Je neemt dan niet alleen de besturing van het dier over, maar ook van talloze objecten binnen de game.

Tchia zal in het voorjaar uitkomen op de PlayStation consoles en op de PC. Ga naar de website van Awaceb voor meer informatie.

0 reacties op "De tweede aflevering van Tchia Behind-the-Scenes Mini-Series is online"