hotness 11
Demeo
News

Demeo Battles is een VR game die doet alsof je werkelijk een tabletop RPG speelt

Deze keer is het online PvP

Gepost door

Resolution games heeft Demeo Battles aangekondigd. Vanaf 9 november kan men in VR een heuse tabletop RPG simuleren. Eerder speelde je een campaign samen, maar nu moet je het tegen elkaar opnemen in 1v1 en 2v2 battles. Om te laten zien hoe dit eruit komt te zien hebben ze een video gemaakt met een volledige playthrough.

Het eerste wat opvalt is dat de game niet in VR wordt gespeeld. Dit komt omdat de game niet in VR gespeeld hoeft te worden, want dit is optioneel. Heb jij geen VR-bril, maar je beste vriend wel, kun je alsnog lekker tegen elkaar tabletop games spelen. In VR zul je echter veel meer in de game worden gezogen, want je ziet meteen dat het er wel een beetje voor de headset is gemaakt.

Volgens de makers van de game heeft het de volgende features:

  • Turn-based tactiek: Neem het op tegen je tegenstanders in kerkers, bossen en nog veel meer als je het opneemt tegen je vijanden in actiegevechten op rasterbasis in 10 kaarten die zijn gemaakt voor intense PvP-competitie - maar word niet het slachtoffer van "The Burn", een steeds dichterbij komende vloed van lava die zich een weg baant naar het midden van het bord en immense schade toebrengt aan elke speler of elk monster dat op zijn pad komt.
  • Monsterlijke Minions: Verzamel een leger chaotische wezens om mee te vechten - van ratten en kobolden tot grottrollen en reuzenslijm - een roterende cast van 37 wezens om uit te kiezen bij de lancering, allemaal met een eigen wil!
  • Hero├»sch teamwork: Breng in elke wedstrijd twee kampioenen ten strijde en maak gebruik van hun synergie├źn; bestuur beide helden rechtstreeks of werk samen met een andere speler om de tegenstanders samen te verslaan.
  • Speel op jouw manier: Kies een kampioen die bij je speelstijl past uit 7 klassen - hunter, sorcerer, assassin, guardian, bard, warlock of barbarian - om magie, melee chaos en meer te ontketenen, met 89 mogelijke kaarten om uit te kiezen wanneer je woede op je tegenstanders laat neerregenen.

0 reacties op "Demeo Battles is een VR game die doet alsof je werkelijk een tabletop RPG speelt"