hotness 0
Dr. Fetus' Mean Meat Machine Cover
News

Dr. Fetus' Mean Meat Machine komt sneller dan je denkt

Zoveel Meat Boys gaan het loodje leggen

Gepost door

Dr. Fetus' Mean Meat Machine, de bizarre match-4-titel waarin je met de schurk van de Super Meat Boy-titels speelt, zal op 22 juni naar PC, Xbox, PlayStation en Switch komen. Zo heeft Team Meat onthuld met een trailer op de Best Indie Games Summer Showcase 2023.

Met deze trailer en release date is ook meer informatie over de opzet van het spel vrijgegeven. Dr. Fetus' MMM speelt zich af na de gebeurtenissen van Super Meat Boy Forever. Met het DNA van zijn vijand in handen, probeert de bizarre dokter een kloon van onze held te maken, maar helaas is zijn monster niet in perfecte staat. Het resultaat is een hoop klonen van minder dan optimale kwaliteit.

De manier waarop Fetus hiermee besluit te dealen, zou GLaDOS een traantje doen wegpinken; hij bouwt honderd testkamers om de goede van de slechte klonen te scheiden en zo zijn leger op te bouwen met enkel het beste van het beste. Dit vertaalt zich in-game naar een combinatie van Dr. Mario en vele klassieke vallen van Super Meat Boy.

''Op 22 juni kunnen mensen hun klauwen krijgen op Dr. Fetus' Mean Meat Machine en een hoop Meat Boy-kloons vermoorden...hoogstwaarschijnlijk per ongeluk,'' schrijft Team Meat medeoprichter Tommy Refenes. ''Mensen gaan een geweldige tijd hebben met samen groeperen van klonen om matches te maken, terwijl ze de helse obstakels die wij voor ze hebben ontworpen trotseren. Match 4 puzzle games hebben normaliter geen zagen, maar dat is waarom deze game fucking ruled! Onze laatste vreemde baby komt naar PlayStation, Xbox, Switch en PC! Ik kan niet wachten tot het iedereen het kan spelen!''

0 reacties op "Dr. Fetus' Mean Meat Machine komt sneller dan je denkt"