EA kondigt vervolg op Star Wars: Jedi - Fallen Order aan

Op de Star Wars Celebration in Anaheim hebben Respawn Entertainment en Electronic Arts aangekondigd dat men werkt aan een vervolg op Fallen Order. Deze staat gepland voor volgend jaar en zal verschijnen voor de huidige generatie consoles.

In Survivor zijn vijf jaar gepasseerd sinds het einde van Fallen Order. Cal Kestis vlucht nog altijd voor het Empire, maar zijn wanhopige strijd begint hem op te breken. Met BD-1 aan zijn zijde maak je kennis met nieuwe personages die het verhaal voortstuwen, terwijl combat voortbouwt op zijn voorganger, met nieuwe vaardigheden en Force-krachten die Cal kan leren om zich te verdedigen.

“Zelfs voordat we Jedi: Fallen Order voltooid hadden, wist ons team al hoe we het avontuur voor Cal, BD-1 en de crew in een vervolg moesten voortzetten”, aldus Stig Asmussen, game director bij Respawn. “Voor Jedi: Survivor werken we nauw samen met Lucasfilm Games. We gebruiken geavanceerde technologie om dynamischere Jedi-gevechten en een meer cinematische verhaalvertelling te creĂ«ren over een volwassen Cal die overleeft tijdens duistere tijden. We kunnen niet wachten om later dit jaar meer details over de game met de wereld te delen.”

“Miljoenen Star Wars-fans zijn geboeid door het verhaal van Cal Kestis. Om dit epische verhaal voort te zetten, werken we samen met ontwikkelaars van wereldklasse bij Respawn”, aldus Douglas Reilly, vice president van Lucasfilm Games. “We vinden het geweldig om Star Wars Jedi: Survivor, het volgende hoofdstuk van de reis van Cal Kestis, te onthullen aan spelers van over de hele wereld.”

Update: We hadden origineel per abuis geschreven dat de game voor de vorige generatie consoles verschijnt. Dit moet natuurlijk de huidige zijn.

Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner