hotness 0
EA SPORTS FC
News

EA SPORTS FC 24 is de meeste verkochte game van september

De meest verkochte console is de PlayStation 5

Gepost door

De Europese lijst van meest verkochte games wordt geleid door EA SPORTS FC 24. Hoewel het altijd weer zeldzaam is iemand te vinden die echt positief is over de game, kopen heel veel mensen alsnog de game en daardoor blijft de kwaliteit belabberd. In veel landen in Europa staat NBA 2K24 op de tweede plaats, hoewel je ook Starfield daar terug ziet komen.

Dat mensen van sportgames houden is duidelijk, aangezien NBA 2K24 en EA SPORTS FC 24 de meest verkochte games zijn van september. Ook The Crew: Motorfest, die als vierde eindigt, doet goede zaken en verkoopt beter dan zijn voorganger The Crew 2.

De PlayStation 5 is eindelijk algemeen beschikbaar

PlayStation 5 heeft zeer goede zaken gedaan als je het vergelijkt met vorig jaar. Vergeleken met vorig jaar heeft de PlayStation 5 175% verkocht. Dit heeft vooral te maken met het feit dat vorig jaar nog niet overal de PlayStation 5 zo snel beschikbaar was. Dat is nu anders. Wanneer je nu de GameMania in loopt, zie je ze meteen in de rekken liggen.

Nintendo Switch heeft minder verkocht dan vorig jaar, maar dit zal geen verrassing zijn, gezien het feit dat de console nu toch wel tegen het einde van zijn levenscyclus loopt.

Wat nog het meeste opvalt in de lijst met meestverkochte games is Titanfall 2. Die staat op een negende plek. Reden is een enorme korting die vorige maand langs kwam op diverse platformen.

0 reacties op "EA SPORTS FC 24 is de meeste verkochte game van september"