Eerste details Dead Space 3 lekken uit

Dead Space 2
28/01/2011
Survival horror, Third-person shooter
ja
PC, PSP, PlayStation 3, Xbox 360

Na het succes van Dead Space 2 lijkt een vervolg onvermijdelijk, maar Dead Space 3 is nog niet officieel aangekondigd. Er zijn echter al enkele details over een mogelijke verhaallijn uitgelekt.

Volgens onbevestigde berichten zal Dead Space 3 zich niet langer op een ruimteschip of ruimtestation afspelen. Isaac Clarke bevindt zich op een ijsplaneet genaamd Tau Volantis en moet daar een vrouw redden (dezelfde missie als in BioShock Infinite, maar kom). De gebeurtenissen van de voorbije games hebben echter een verregaande invloed op Isaac: hij kampt met een gespleten persoonlijkheid. "Shadow Isaac" zal figureren als een apart personage dat je voortdurend op de hielen zit.

Eenmaal op de ijsplaneet komt Isaac ook een overlevende van Dead Space 2 tegen: Ellie Langford. Samen moeten zij het opnemen tegen een nieuwe vijand genaamd de "Hive Mind". Het lijkt hier om een volledig nieuwe vijand te gaan, hoewel dit de naam is van de eindbaas in de eerste Dead Space (en een nieuwe Marker ook vermeld wordt). Dit is natuurlijk allemaal onder voorbehoud, maar het lijkt er alleszins op dat Dead Space 3 enkele nieuwe dingen zal proberen. 

Bron: Computer & Video Games

Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner