hotness 0
EVE Online Boardgame
News

Er is een Kickstarter Campaign aangekondigd voor een boardgame van EVE Online

Binnenkort kun je investeren om deze boardgame mogelijk te maken

Gepost door

CCP Games heeft aangekondigd dat ze samenwerken met Titan Forge, een studio voor miniatuurbeeldhouwwerk en uitgever van bordspellen, om een boardgame uit te brengen van de space MMORPG EVE Online. Een kickstarter campaign is aangekondigd en daarmee is het binnenkort aan investeerders om te zien of de game uit zal komen.

EVE Online is een MMORPG die zich in de ruimte afspeelt. Je reist van sterrenstelsel naar sterrenstelsel en kan helemaal zelf bepalen wat je wilt doen. Tijdens de EVE Fanfest van dit jaar, die plaatsvindt in het IJslandse Reykjavik van 21 tot 23 september, zal een prototype voor het eerst te spelen zijn van de boardgame.

"Als een studio die zich toelegt op het maken van bordspellen van hoge kwaliteit die de verbeelding prikkelen, past de spelergestuurde wereld van EVE Online perfect bij het maken van de ultieme tafelzandbak. Dit project is anders dan alles wat we ooit hebben gemaakt en versterkt Titan Forge's toewijding aan het leveren van een authentieke en boeiende ervaring voor zowel EVE-fans als bordspelliefhebbers," zegt Roman Łakomiak, de oprichter van Titan Forge. "Onze samenwerking met CCP stelt ons in staat om een bordspel te maken in een iconisch universum dat zowel fysieke als digitale media overstijgt en als een testament staat voor de epische nalatenschap van EVE Online."

"Met zijn spelergedreven gameplay en complexe virtuele economie leent EVE Online zich organisch voor een meeslepende bordspelervaring," zegt Grant Tasker, EVE Online's Brand Director bij CCP Games. "Terwijl we twee decennia EVE Online vieren, begrijpt Titan Forge de blijvende erfenis van New Eden en is uitgerust om onze iconische ruimteschip MMO naar een ander medium te brengen met behoud van de kenmerkende elementen."

0 reacties op "Er is een Kickstarter Campaign aangekondigd voor een boardgame van EVE Online"