hotness 15
Raging Bytes
News

Er komt een nieuwe verhaalgedreven zombie RPG op Android

Raging Bytes combineert zoveel mogelijk populaire genres

Gepost door

Het is dag. Ben, een politieagent, wordt wakker nadat hij bewusteloos is geraakt bij een ongeluk. Zodra hij bijgekomen is ziet hij dat hij in een ziekenhuis ligt. Het ziekenhuis is leeg en in de stad leeft bijna niemand meer. Bijna iedereen is in zombies veranderd.

Dit had zo een inleiding kunnen zijn voor de film 28 Days Later. Maar in dit geval gaat het om de nieuwe titel van Kemco. In hun nieuwe RPG moet je zien te overleven in een door zombies geïnfecteerde stad. Dit klinkt als een game waarvan er al veel te veel bestaan, maar de ontwikkelaars weten het toch weer een beetje bijzonder te maken, door er het sausje van Kemco overheen te gooien. Het zijn weer die gezellige ouderwetse SNES-graphics en ik moet zeggen dat het mijn nieuwsgierigheid heeft gewekt.

Wat ook fijn is om te zien, is dat het hier gaat om een game met zombies, maar niet met de gore die vaak samen gaat met dergelijke games. Het hoeft niet altijd heel bloederig te zijn. Op het moment dat je praat over wezens die graag de hersens van mensen eten, is het standaard al gewelddadig, maar in dit geval hebben ze het opspuitende bloed en rondvliegende darmen een beetje weggelaten.

Je kunt de game nu alvast registreren via de Google Play Store.

0 reacties op "Er komt een nieuwe verhaalgedreven zombie RPG op Android"