hotness 65
Fallout 4 Cover
News

Fallout 4 upgrade voor PS5 blijkt niet voor iedereen gratis te zijn

Foutje of niet?

Gepost door

Om de Fallout show op Prime Video verder kracht bij te zetten, heeft Bethesda een next-gen update uitgebracht van Fallout 4. Na het installeren hiervan kunnen spelers gratis genieten van extra content en dingen als 4K textures. Alleen melden spelers dat het niet gratis voor iedereen is.

In het verleden was Fallout 4 onderdeel van de PS Plus Collection. Dit was een stapel PS4-titels welke Sony weggaf om nieuwe bezitters van een PlayStation 5 alvast een goed begin van hun collectie te geven en bevatte titels als Bloodborne, Days Gone, God of War en dus ook Fallout 4. Deze bundel is ondertussen offline, maar wie al toegang tot de games had gepakt, heeft dat tot op heden en dus dachten deze spelers ook te kunnen profiteren van de upgrade.

De realiteit blijkt anders in elkaar te steken. Zij die Fallout 4 proberen te upgraden via hun PS Plus Collection-exemplaar, worden namelijk gevraagd om de game te kopen voor € 19,99. Het is mogelijk dat dit op een fout berust, maar het kan ook zijn dat als de game via deze weg bemachtigd is, Bethesda en / of Sony het niet erkennen als jouw bezit. Tot we officieel iets horen van een van de partijen, kunnen we hier enkel naar gissen, maar mocht jij hierdoor getroffen zijn, dan kan het dus slim zijn om nog even geduld te hebben tot de zaak is opgehelderd.

0 reacties op "Fallout 4 upgrade voor PS5 blijkt niet voor iedereen gratis te zijn"