hotness 0
Far Cry 6 Cover
News

Far Cry 6 krijgt een hoop nieuwe content én een trial

Wie gaat overwinteren in Yara?

Gepost door

Dacht je dat Ubisoft na het afleveren van de content van de Season Pass klaar zou zijn met Far Cry 6? Wij ook! Daar denkt de uitgever echter anders over.

In een livestream die gisteren werd uitgezonden, heeft het de uitbreiding Lost Between Worlds onthuld. Hierin wordt Dani door een buitenaardse levensvorm gedwongen om te helpen met het herstellen van diens ruimteschip in een Yara wat net even anders is dan we gewend zijn. Dat is echter niet waar de volledige zestien minuten en 34 seconden durende video over gaat.

Ubisoft heeft ook flink aan de game zelf gesleuteld en voegt middels een gratis update veelgevraagde features toe. Hierbij kun je denken aan een New Game+, de mogelijkheid om verschillende load-outs op te slaan, een trial-versie, en hulpmiddelen voor completionists.

Lost Between Worlds zal 6 december al verschijnen en kost dan € 19,99. Wie enkel de basis game heeft kan echter ook de Upgrade Pass Kopen, die niet enkel deze uitbreiding bevat, maar ook de eerste Season Pass en de DLC die daarbij kwam. Die kost tot 22 december € 29,99 en daarna € 59,99.

Heb je de hele game nog niet? Dan kun je voor de Game of the Year Edition gaan met alles erop en eraan. Die kost € 49,99 en dat eveneens tijdelijk. Nadien kost die € 124,99.

0 reacties op "Far Cry 6 krijgt een hoop nieuwe content én een trial"