Football Manager 2011 aangekondigd

Football Manager 2011
05/11/2010
Simulation, Sport
nee
PC, PSP, Mac

 Het succesvolle Football Manager krijgt, net als ieder jaar, weer een vervolg. Football Manager 2011 is vandaag namelijk aangekondigd door uitgever Sega. De game gaat uitkomen op de PC, Mac en in een verkleinde versie op de PSP.

De spellen uit de FM-serie zijn altijd al erg diepgaand geweest, maar ontwikkelaar Sports Interactive belooft weer vooruitgang. Zo zijn de contractonderhandelingen nu in real-time. De speler ontmoet dan verschillende vertegenwoordigers die ieder hun compleet eigen persoonlijkheid hebben. Hierdoor is bij iedere onderhandeling een andere aanpak nodig.

Ook kan je als manager nu discussies beginnen met je spelers afzonderlijk. Ook de 3D-engine is uitgebreider geworden en er zijn meer dan honderd nieuwe animaties aan toegevoegd. De spelers zullen meer emotie gaan tonen en er zijn nieuwe stadiums beschikbaar.

De wedstrijdengine zelf is ook op de schop gegaan en een vernieuwd trainingssysteem moet ervoor zorgen dat er op meer onderdelen vooruitgang geboekt kan worden. De spelers hebben nu namelijk veertien individuele skills om te ontwikkelen.

Sports Interactive zegt ook dat er een zogenaamde 'dynamische competitie-reputatie' aan de game toegevoegd. Volgens uitgever Sega was dit namelijk de meest gevraagde feature onder de trouwe fans.

De game moet voor de Kerst in de winkels liggen.
 

Bron: VG247

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner